FAQ

Veel gestelde vragen


Wat is een Popsocket?

De Popsocket is een bijzondere uitbreiding op je telefoon. Je krijgt er meer grip mee op je telefoon waardoor je hem niet meer laat vallen en je telefoon ligt voortaan super relaxed in je hand bij het appen, scrollen of selfies maken

Het toevoegen van 1 of 2 Popsockets op de achterkant van bijna elke telefoon vergroot de mogelijkheden enorm. De Popsocket popt up wanneer je meer grip nodig hebt op je telefoon of wanneer je een plaats zoekt voor je oortjes.

Popsockets zijn niet alleen handige telefoongrips of telefoon standaards, ze zorgen ook dat je tablets beter kunt vasthouden en veel comfortabeler. De Popsocket mogen misschien niet op alle devices of hoesjes blijven plakken, vooral degene die van siliconen zijn gemaakt of een waterafstotende laag hebben, ze plakken wel op de meest voorkomende apparaten en hoesjes.
Met de Popclip als aanvullend product, blijft de Popsocket hangen op bijna elk verticale oppervlakte zoals, dashboards, spiegels, koelkasten, bedranden, deuren en wanden om zo handsfree te kunnen kijken naar je favoriete filmpjes.


Hoe vaak kan ik mij Popsocket opnieuw plakken?
Heel vaak op een telefoon, maar slechts één keer op een kat of hond. Je kunt de plakkerige onderkant afspoelen met water wanneer deze vuil is of niet meer wil plakken. Laat het vervolgens drogen, maar laat het niet voor langer dan een uur onbevestigd op plak vlak, want het kan zijn dat dan het plakvermogen volledig en voor altijd is verdwenen. Deze video laat zien hoe je de Popsocket kan verplaatsen.


Mijn Popsockets wil niet meer plakken
Zo lang je je Popsockets consequent vast zet op een vlakke ondergrond en de plak onder op de Popsocket is niet volledig opgedroogd, kan de bijzondere gel worden gereactiveerd. Spoel je popsocket aan de onderzijde af en laat het in de open lucht voor 5 minuten drogen. Bevestig de Popsocket weer op de behuizing van je telefoon en druk hem flink aan. Laat de Popsocket een uurtje met rust en hij is daarna weer zo goed als nieuw.


Wat als de accordeon los laat van de voetplaat?
Dat is knap gedaan!  Maar er is niets aan de hand, de Popsocket is niet kapot. De Popsocket is ontworpen om weer in elkaar geklikt te worden. Kijk even op deze video hoe dit gaat. <video>


De Button is er afgevallen, wat nu?

De button is met vier puntjes bevestigd in de accordeon. Wanneer de vier gaatjes in de accordeon niet zijn uitgescheurd kun je de button weer gewoon terug plaatsen. Plaats de puntjes van de button een voor een in de gaatjes van de accordeon. Zorg dat ze er goed ingedrukt zijn en gebruik eventueel je vingernagel om ze aan te drukken. Kijk ook even bij de button instructions <plaatje>


Hoelang duurt het voordat ik de Popsocket thuis heb?
Standaard leveringen duren voor Nederland ongeveer 2-3 werkdagen, Duitsland 2-4 werkdagen en alle andere landen 3-9 werkdagen. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, het pakketje wordt in de brievenbus geworpen. Houd in gedachte dat de leverdatum een schatting van de levertijd is en geen belofte..


Hoe hoog zijn de verzendkosten?
WeWantMore berekent geen verzendkosten voor de verzending van Popsockets. Dat geldt voor heel Europa. De prijzen op de site zijn dus inclusief verzending.